Babblers Gaming Community: Runnin 2142 On Vista?? - Babblers Gaming Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Runnin 2142 On Vista??

#1 User is offline   JaYDee 

  • Monster
  • PipPipPipPip
  • Group: Registered
  • Posts: 1,691
  • Joined: 01-September 03

Posted 01 July 2007 - 01:53 PM

I had 2 OS installed XP and Vista ultimate, i could run both bf2 and 2142 installed on XP but running through vista... So i gave my hard drive a lick clean and installed both bf2 and 2142 on Vista.. I can run BF2 but on vista 2142 just keeps asking me to place the install disk in drive,which already is... I've tried all emulation and i cant get it going... Anyone use vista??? have a clue????

#2 User is offline   NutSack 

  • \m/
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Registered
  • Posts: 3,126
  • Joined: 24-February 04

Posted 02 July 2007 - 08:29 AM

http://www.totalbf2142.com/forums/showthread.php?t=18954 ?

#3 User is offline   Thrawn 

  • Senior Member
  • PipPipPipPip
  • Group: Registered
  • Posts: 1,208
  • Joined: 01-July 05

Posted 02 July 2007 - 05:13 PM

how odd

#4 User is offline   JaYDee 

  • Monster
  • PipPipPipPip
  • Group: Registered
  • Posts: 1,691
  • Joined: 01-September 03

Posted 04 July 2007 - 11:25 AM

QUOTE(NutSack @ Jul 2 2007, 08:29) View Post

Thankyou my man Thumb2.gif

I can now fight the good fight..... Fuk em up

This post has been edited by [SHITE]JaYDee: 04 July 2007 - 11:26 AM


#5 User is offline   NutSack 

  • \m/
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Registered
  • Posts: 3,126
  • Joined: 24-February 04

Posted 05 July 2007 - 12:57 PM

Thumb2.gif

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users